Limba Romana English

Portal Turism Romania


Cazare ieftina in Bucuresti
Apartamente in regim hotelier in Bucuresti - cea mai buna solutie de cazare. Locatii centrale, langa Centrul Vechi.
Detalii..

Circuit Bucuresti - Delta Dunarii: primavara, vara, toamna

7 zile in Romania: Bucuresti, Tulcea, Sulina 

Transport: masina inchiriata sau tren
Pret pentru 2 persoane: ~ 150 Euro/zi pentru cazare masa si transport

Zilele
1-3:
 In primele 3 zile parcurgeti itinerariul sugerat la:  3 zile in Bucuresti

 

Ziua 4:

 

In ziua a patra vei ajunge in Tulcea. Cazeaza-te la unul dintre hotelurile aflate pe cheiul (faleza) Dunarii. Viziteaza orasul apoi fa aranjamentele necesare pentru urmatoarele zile. Aranjeaza la receptia hotelului o croaziera pe Dunare pentru a doua zi dimineata; de obicei aceasta include si un pranz pescaresc. Cumpara bilete pentru Sulina pentru a doua zi.

Tulcea Tulcea Centru Tulcea Rasarit de Soare

 

Ziua 5: Bucura-te de croaziera in Delta Dunari organizata de catre hotel.

Nu e nevoie sa-ti faci aprovizionarea pentru Sulina, vei gasi acolo orice vei avea nevoie. Cu siguranta vei avea nevoie de aparare impotriva tantarilor (care sunt totusi, din ce in ce mai putini) si de o crema de protectie solara.

Porneste inspre Sulina la bordul unei nave rapide. Vei trece pe langa MILA 35, Maliuc, Vulturu, Gorgova, MILA 18 si Crisan. Cauta un loc de cazare la una din pensiuni apoi iesi la o plimbare pe frumosul chei. Comanda o cina pescareasca la o terasa.

Sulina - Biserica Sulina - Culinar Sulina - Chei

 

Ziua 6: Petrece-ti ziua a sasea lenevind pe frumoasa plaja de la Marea Neagra. Seara fa aranjamente pentru o excursie pentru a doua zi. Pentru 150-200 RON un localnic va fi bucuros sa te plimbe prin Delta. Daca te pasioneaza pescuitul si nu ai instrumentele necesare roaga-ti ghidul sa improvizeze ceva pentru a doua zi. Traseul pe care il vei solicita este descris la "Ziua 7". Nu uita sa faci rezervare pentru biletul de intoarcere la Tulcea.

Sulina - Plaja Sulina - Rasarit Sulina - Plaja

 

Ziua 7:

Pleaca de dimineata in excursia din Delta. La bordul barcii, coborati in aval si iesiti in Marea Neagra valurile o sa te sperie putin. Intoarceti-va apoi prim golful Musura inspre Sulina si traversati canalele pana la Lacul Rosulet si eventual iesiti putin in Lacul Rosu. Foloseste neaparat protectie antisolara altfel efectele soarelui vor fi severe. Fa o partida de pescuit.

Sulina Sulina Sulina

Seara intoarce-te la Bucuresti.

 

 

*Toate informatiile prezente in acest site au un scop pur informativ. Echipa Land of Choice nu isi asuma nici o responsabilitate pentru acuratetea datelor.
Parteneri: Tropolino | Guestus | Alia Accommodation
Copyright 1996 - 2019 all rights reserved

Contact: mail@land-of-choice.ro